Розкрито ціни і характеристики осінніх новинок Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Вже зовсім скоро, 10 вересня, Huawei проведе презентацію, на якій покаже безліч нових пристроїв. І саме ціни і характеристики осінніх новинок компанії і були опубліковані в мережі напередодні.

Так, наприклад, якщо вірити даним інтернет-інсайдерів, нові “розумні” годинники Huawei Watch GT2 Pro будуть доступні представлені відразу в двох кольорах: Night Black і Nebula Grey. При цьому розмір OLED-дисплея новинки складе 1,39 дюймів при дозволі 454 х 454 пікселів. Оперативної пам’яті в пристрої буде 32 МБ, а постійної – 4 ГБ. Годинники отримають GPS-модуль, захист від води і акумулятор ємністю 455 мАг. Ціна Huawei Watch GT2 Pro, незважаючи на минулі витоку, складе 300 євро, а не 280.

З’явилася інформація і про ціну вже анонсованих раніше Huawei Watch Fit – годинник на глобальному ринку будуть продаватися за ціною 130 євро. Нагадаємо, що пристрій представлено в декількох колірних варіантах (Graphite Black, Mint Green, Cantaloupe Orange і Sakura Pink) і має 1,64-дюймовий витягнутий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 280 x 456 пікселів.

Ну і звичайно ж інсайдери не обійшли стороною нові бездротові навушники Huawei – Huawei Freebuds Pro. Навушники, як і твердили колишні витоку, буде представлено в трьох колірних варіантах: Carbon Black, Silver Frost і Ceramic White. Зате не підтвердилися колишні чутки про їхню ціну: згідно зі свіжими даними, новинка буде продаватися за ціною 180 євро, в той час як раніше мова йшла про ціну в 150 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс Huawei Watch GT2 Pro і Huawei Freebuds Pro очікується 10 вересня, одночасно з флагманської лінійкою смартфонів Mate 40.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.