Специфікації екшн-камери GoPro Hero 9 Black опубліковані до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому в мережі засвітилися якісні рендери ще не анонсованої екшен-камери GoPro Hero 9 Black, які демонструють оновлений дисплей для зйомки відеоблогів і Селфі. Трохи пізніше стали відомі майже всі ключові характеристики моделі – як виявилося, вона отримає цілий ряд нових можливостей в порівнянні з попередницею.

За даними джерел мережі, камеру оснастять 20-мегапіксельним датчиком, здатним записувати відео з роздільною здатністю 5K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, а також slow-mo (240 fps). Крім того, пристрою приписують підтримку технології HyperSmooth 3.0, що робить картинку більш плавною. З чуток, за допомогою GoPro Hero 9 також можна буде робити фотографії у форматі RAW.

Інсайдери повідомляють, що аксесуар отримає функцію TimeWarp 3.0 для запису таймлапс-роликів зі стабілізацією і можливість вести прямі трансляції з роздільною здатністю 1080p. Що стосується акумулятора, то в порівнянні з попередньою моделлю, в GoPro Hero 9 Black його ємність буде збільшена на 41% і складе 1720 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з опублікованих зображень, оновиться і упаковка гаджета – екшен-камера буде поставлятися в жорсткому чохлі, який в подальшому буде служити для перенесення пристрою. Крім акумулятора і футляра, в комплект поставки увійдуть гвинтове і клейове кріплення, стандартний ремінь і кабель USB – USB Type-C. Дата початку продажів і ціна пристрою як і раніше невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.