Apple випустить AirPods Studio за ціною смартфона Xiaomi

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Надійне джерело повідомило про те, що компанія Apple вже щосили готується до початку продажів своїх перших повнорозмірних навушників бездротового типу. Одним із доказів є недавній патент, отриманий «яблучної» корпорацією на початку вересня, тобто буквально на днях. В його рамках «яблучна» корпорація запатентувала навушники AirPods Studio, які мають унікальну конструкцію корпусу і ряд інших особливостей. Публічна версія патенту не містить великої кількості подробиць, так як всі основні відомості на цей самий рахунок засекречені, проте дещо все ж відомо. Так, в кожен з двох навушників будуть вбудовані сенсорні панелі для управління музикою.

Реклама

Акумуляторна батарея, судячи з усього, знаходиться прямо в дужці, яка з’єднує обидва навушника один з одним, створюючи тим самим єдиний пристрій. Нові навушники підтримують систему активного шумозаглушення, а в якості матеріалу їх виконання застосовується метал (анодований алюміній) і пластик. Пристрій оснащений спеціальними датчиками, що дозволяють вирішити проблему неправильного положення навушників на голові. Незалежно від того, яким боком ці навушники одягне користувач, вони самі визначать, де знаходиться праве вухо, а де ліве, щоб забезпечити тим самим максимально якісний звук. Це лише частина з усіх тих особливостей, які будуть в цьому пристрої. Воно також отримає функцію регулювання по висоті, тому користуватися AirPods Studio зможуть не тільки дорослі, але ще і діти.

За попередніми даними, продаватися нові навушники будуть за $ 299. Цінник в Європі і Україні, звичайно, виявиться відчутно вище, тому варто розуміти і враховувати, що навіть смартфони Xiaomi середнього рівня коштують приблизно стільки ж або дешевше, ніж нові AirPods Studio.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ