Експерти: Нова інформація про вартість PlayStation 5 не радує

Японська компанія Sony готується до виведення на ринок ігрової консолі PlayStation 5. Разом з тим нова інформація про вартість приставки не радує, гаджет може виявитися дорожчим, ніж передбачалося раніше.

Раніше повідомляли про ціну 400 євро за версію Digital Edition, яка не має оптичного приводу. Стандартний варіант консолі передбачався за 500 євро. Згідно з наявною інформацією, цінові характеристики новинки можуть перевищити очікувану вартість на 100 євро. У роздрібних мережах покупцям запропонують пристрої за 499 і 599 євро відповідно. Компанія Sony, вважають експерти, має намір змінити вартість новинки в двох варіантах на хвилі ажіотажу. Разом з тим передбачається потік негативних відгуків через дорожнечу вироби.

Джерела повідомляють, що ігрова приставка Xbox Series X, гаджет найближчого конкурента Sony – компанії Microsoft з США, з’явиться на ринку раніше, ніж японська консоль PlayStation 5. Припущення про черговості виходу нових девайсів зроблено на основі попередніх витоків, що з’являлися в інтернеті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.