Опубліковані перші фото та повний перелік характеристик смарт-годинника Huawei Watch GT 2 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei готується до швидкого запуску розумного годинника Watch GT2 Pro. Тим часом, в мережі з’явилися якісні зображення і повний опис характеристик пристрою. Опублікував їх відомий інсайдер Роланд Квандт (Roland Quandt), а також зображення з’явились на не менше відомому німецькому ресурсі WinFuture. Квандт зазначає, що це офіційні знімки годинників.

Джерело відзначає елегантний дизайн, бездротову зарядку і відносно тривалий час автономної роботи годинника. Модель Huawei Watch GT2 Pro обладнана 1,39-дюймовим круглим сенсорним екраном OLED з роздільною здатністю 454×454 пікселів. Корпус годинника зроблений з нержавіючої сталі. Новинка з’явиться у декількох забарвленнях корпусу і браслету. Ремінці виготовлені з пластика або шкіри.

Huawei Watch GT2  підтримує GPS і захист від води як у Huawei Watch GT2 (5ATM). Акумулятор ємністю 455 мАг забезпечує до 14 днів автономної роботи. Програмна платформа – власної розробки Huawei. Також відзначається безліч фітнес-функцій, включаючи підрахунок кроків, відстеження пульсу, тривалість і якість сну, визначення рівня стресу, відстеження насиченості крові киснем (SpO2).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивні режими включають: біг, плавання, велосипед, піший туризм, гольф, лижі, фітнес, гімнастику і теніс. Підтримується Bluetooth 5.1. Годинник можна використовувати в якості самостійного музичного плеєра при підключенні бездротових навушників. Офіційний дебют Huawei Watch GT2 Pro очікується найближчим часом за ціною близько 280.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.