Ґаджети

Amazfit представила конкурента популярному браслету Xiaomi Mi Band 5

Share
Час читання: < 1 хв.

Деякий час тому, Amazfit Band 5 потрапив до бази даних Федеральної комісії зі зв’язку США, а вже зараз конкурент популярному фітнес-браслету Xiaomi Mi Band 5 з’явився на сайті Amazon. Примітно, новинка від Amazfit за дизайном нагадує бестселер фітнес-трекер від Xiaomi модель Mi Band 5.

Відмінною рисою нового Amazfit Band 5, судячи з сторінки продукту в інтернет-магазині, стане наявність голосового помічника Amazon Alexa. Щось подібне було ще в Mi Band 4, щоправда, тоді функція працювала лише на території Китаю, в той час як Alexa повинна стати міжнародним асистентом. До слова, з її допомогою можна буде встановлювати будильник, таймер, створювати списки покупок і робити багато чого іншого.

Також перший браслет від Amazfit буде оснащуватися датчиком відстеження пульсу і рівнем насичення крові киснем, аналізувати якість і тривалість сну, а також здійснювати моніторинг рівня стресу, пропонувати дихальні вправи і відстежувати жіночий цикл. Крім того,в ґаджеті буде 11 різних спортивних режимів.

Єдине, що може засмутити шанувальників подібного роду пристроїв, так це ціна – Amazfit Band 5 буде продаватися за ціною 50 доларів або ≈ ‎₴ 1 385. Старт продажів новинки намічений вже на 30 вересня 2020 року.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Експерти оприлюднили список найкращих Android-смартфонів

    Загалом у рейтингу ресурсу опинилося сім смартфонів: чотири від Google, два від Samsung та один…

    17.10.2024

    Чим і як протирати смартфон, щоб не пошкодити екран та корпус

    На поверхні смартфонів можуть накопичуватись небезпечні бактерії. Чому потрібно дезінфікувати телефон? Смартфон є найбруднішим технічним…

    17.10.2024

    iPhone наступного року може отримати несподівану нову кнопку

    Це може здатися смішним, але, схоже, найбільші апаратні оновлення для iPhone стосуються кнопок. Після додавання…

    17.10.2024

    7 функцій, без яких не варто обирати роутер

    Маршрутизатор, безумовно, найважливіша частина мережі Wi-Fi. Якщо ви думаєте про покупку нового пристрою, зверніть увагу…

    17.10.2024

    Samsung показала відео розпакування Galaxy Ring через три місяці після анонсу

    Компанія Samsung почала тизерити своє перше смарт-кільце Galaxy Ring ще на початку року на презентації…

    17.10.2024

    Чому штучний інтелект у телефоні не гарантує безпеку

    Останніми роками штучний інтелект (AI) став невід'ємною частиною наших смартфонів. AI допомагає покращити фотографії, прискорює…

    17.10.2024