Amazfit представила конкурента популярному браслету Xiaomi Mi Band 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякий час тому, Amazfit Band 5 потрапив до бази даних Федеральної комісії зі зв’язку США, а вже зараз конкурент популярному фітнес-браслету Xiaomi Mi Band 5 з’явився на сайті Amazon. Примітно, новинка від Amazfit за дизайном нагадує бестселер фітнес-трекер від Xiaomi модель Mi Band 5.

Відмінною рисою нового Amazfit Band 5, судячи з сторінки продукту в інтернет-магазині, стане наявність голосового помічника Amazon Alexa. Щось подібне було ще в Mi Band 4, щоправда, тоді функція працювала лише на території Китаю, в той час як Alexa повинна стати міжнародним асистентом. До слова, з її допомогою можна буде встановлювати будильник, таймер, створювати списки покупок і робити багато чого іншого.

mazfit представила конкурента популярному браслету Xiaomi Mi Band 5

Також перший браслет від Amazfit буде оснащуватися датчиком відстеження пульсу і рівнем насичення крові киснем, аналізувати якість і тривалість сну, а також здійснювати моніторинг рівня стресу, пропонувати дихальні вправи і відстежувати жіночий цикл. Крім того,в ґаджеті буде 11 різних спортивних режимів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Єдине, що може засмутити шанувальників подібного роду пристроїв, так це ціна – Amazfit Band 5 буде продаватися за ціною 50 доларів або ≈ ‎₴ 1 385. Старт продажів новинки намічений вже на 30 вересня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.