Amazfit представила конкурента популярному браслету Xiaomi Mi Band 5

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Деякий час тому, Amazfit Band 5 потрапив до бази даних Федеральної комісії зі зв’язку США, а вже зараз конкурент популярному фітнес-браслету Xiaomi Mi Band 5 з’явився на сайті Amazon. Примітно, новинка від Amazfit за дизайном нагадує бестселер фітнес-трекер від Xiaomi модель Mi Band 5.

Реклама

Відмінною рисою нового Amazfit Band 5, судячи з сторінки продукту в інтернет-магазині, стане наявність голосового помічника Amazon Alexa. Щось подібне було ще в Mi Band 4, щоправда, тоді функція працювала лише на території Китаю, в той час як Alexa повинна стати міжнародним асистентом. До слова, з її допомогою можна буде встановлювати будильник, таймер, створювати списки покупок і робити багато чого іншого.

mazfit представила конкурента популярному браслету Xiaomi Mi Band 5

Також перший браслет від Amazfit буде оснащуватися датчиком відстеження пульсу і рівнем насичення крові киснем, аналізувати якість і тривалість сну, а також здійснювати моніторинг рівня стресу, пропонувати дихальні вправи і відстежувати жіночий цикл. Крім того,в ґаджеті буде 11 різних спортивних режимів.

Єдине, що може засмутити шанувальників подібного роду пристроїв, так це ціна – Amazfit Band 5 буде продаватися за ціною 50 доларів або ≈ ‎₴ 1 385. Старт продажів новинки намічений вже на 30 вересня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: