Ґаджети

П’ять нових портативних колонок представила компанія JBL

Share

Компанія JBL, яку вважають однією з найкращих виробників бездротової акустики,  представила аж п‘ять нових моделей бездротових колонок з різноманітним набором функцій і різним цінником.

Деталі, та назви колонок

JBL GO 3

Найбільш доступна модель JBL Go 3 являє собою оновлену колонку Go 2. JBL Go 3 вона отримала суттєвий новітній дизайн і декілька забарвлень. За формою колонка нагадує прямокутник із закругленими кінцями, на одній стороні якого є ручка, якщо знадобиться повісити колонку, наприклад, на сумку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

JBL Go 3 захищена за стандартом IP67 від пилу і вологи. Розробники обіцяють п’ять годин безперервної роботи на одному заряді. Go 3 буде доступна в жовтні 2020 року за ціною 39,95 доларів або ≈ ‎₴ 1 105. Для користувачів будуть доступні такі забарвлення : синьо-рожевий, червоний, чорний, синій, камуфляжний, зелений, рожевий, і білий кольори.

JBL Clip 4

Друга модель – JBL Clip 4, яка стала продовженням популярної серії, остання модель якої носила назву Clip 3. Як і свій попередник, JBL Clip 4 отримав вбудований карабін, який полегшує транспортування. Колонка захищена за стандартом IP67, а ємніцсть акумуляторної батареї дозволить використовувати пристрій протягом 10 годин безперервної роботи. Clip 4 змінив круглу форму на овальну, проте всі кнопки керування також залишилися на передній панелі. JBL Clip 4 надійде на ринок у грудні за ціною 69,95 доларів або ≈ ‎₴ 1 935. Користувачам будуть доступні ті ж забарвлення, що і в JBL Go 3.

JBL Xtreme 3

Колонка JBL Xtreme 2 є продовженням моделі Xtreme 3. Розробники заявили, що змогли покращити звучання на низьких частотах. Нова модель лінійки Xtreme отримала великі розміри і покращені технічні характеристики. Повідомляється, що JBL Xtreme 3 зможе працювати протягом 15 годин безперервного звучання, а наявність вбудованого блоку живлення дозволить від портативної колонки заряджати смартфон.

Крім того, JBL Xtreme 3 можна об’єднувати з будь-яким динаміком, що підтримує PartyBoost. Пристрій володіє ступенем захисту IP67, а його вихід запланований на жовтень. Коштувати така колонка буде 349,95 доларів або ≈ ‎₴ 9 680.

Колонку можна придбати в чорному, синьому і камуфляжному кольорі.

JBL Partybox On-The-Go

Анонсувала компанія і дві моделі лінійки Partybox. Більш компактна модель Partybox On-The-Go нагадує караоке розміром з бумбокс. Колонка має потужність 100 Вт і має вбудовану підсвітку. Є тут і бездротовий мікрофон. Для тих, хто хоче підключити справжній мікрофон або гітару, інженери передбачили для цього спеціальні роз’єми. Колонка On-The-Go має ступінь захисту IPX4 і може безперервно працювати протягом шести годин.

Реліз колонки Partybox On-The-Go намічений на жовтень. За таку акустику доведеться віддати 299,95 доларів ≈ ‎₴ 8 299.

JBL Partybox 310


Друга модель серії носить назву Partybox 310. Корпус пристрою забезпечений ручкою і коліщатками для зручного транспортування. Колонка отримала потужність 240 Вт і має вбудоване підсвічування. У доповненні до технології Bluetooth в корпусі є роз’єм USB. Колонка Partybox 310 вийде в жовтні за ціною 499,95 доларів або ≈ ‎₴ 13 829.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024