П’ять нових портативних колонок представила компанія JBL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія JBL, яку вважають однією з найкращих виробників бездротової акустики,  представила аж п‘ять нових моделей бездротових колонок з різноманітним набором функцій і різним цінником.

Деталі, та назви колонок

JBL GO 3

Найбільш доступна модель JBL Go 3 являє собою оновлену колонку Go 2. JBL Go 3 вона отримала суттєвий новітній дизайн і декілька забарвлень. За формою колонка нагадує прямокутник із закругленими кінцями, на одній стороні якого є ручка, якщо знадобиться повісити колонку, наприклад, на сумку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

JBL Go 3 захищена за стандартом IP67 від пилу і вологи. Розробники обіцяють п’ять годин безперервної роботи на одному заряді. Go 3 буде доступна в жовтні 2020 року за ціною 39,95 доларів або ≈ ‎₴ 1 105. Для користувачів будуть доступні такі забарвлення : синьо-рожевий, червоний, чорний, синій, камуфляжний, зелений, рожевий, і білий кольори.

JBL Clip 4

Друга модель – JBL Clip 4, яка стала продовженням популярної серії, остання модель якої носила назву Clip 3. Як і свій попередник, JBL Clip 4 отримав вбудований карабін, який полегшує транспортування. Колонка захищена за стандартом IP67, а ємніцсть акумуляторної батареї дозволить використовувати пристрій протягом 10 годин безперервної роботи. Clip 4 змінив круглу форму на овальну, проте всі кнопки керування також залишилися на передній панелі. JBL Clip 4 надійде на ринок у грудні за ціною 69,95 доларів або ≈ ‎₴ 1 935. Користувачам будуть доступні ті ж забарвлення, що і в JBL Go 3.

JBL Xtreme 3

Колонка JBL Xtreme 2 є продовженням моделі Xtreme 3. Розробники заявили, що змогли покращити звучання на низьких частотах. Нова модель лінійки Xtreme отримала великі розміри і покращені технічні характеристики. Повідомляється, що JBL Xtreme 3 зможе працювати протягом 15 годин безперервного звучання, а наявність вбудованого блоку живлення дозволить від портативної колонки заряджати смартфон.

Крім того, JBL Xtreme 3 можна об’єднувати з будь-яким динаміком, що підтримує PartyBoost. Пристрій володіє ступенем захисту IP67, а його вихід запланований на жовтень. Коштувати така колонка буде 349,95 доларів або ≈ ‎₴ 9 680.

Колонку можна придбати в чорному, синьому і камуфляжному кольорі.

JBL Partybox On-The-Go

Анонсувала компанія і дві моделі лінійки Partybox. Більш компактна модель Partybox On-The-Go нагадує караоке розміром з бумбокс. Колонка має потужність 100 Вт і має вбудовану підсвітку. Є тут і бездротовий мікрофон. Для тих, хто хоче підключити справжній мікрофон або гітару, інженери передбачили для цього спеціальні роз’єми. Колонка On-The-Go має ступінь захисту IPX4 і може безперервно працювати протягом шести годин.

Реліз колонки Partybox On-The-Go намічений на жовтень. За таку акустику доведеться віддати 299,95 доларів ≈ ‎₴ 8 299.

JBL Partybox 310


Друга модель серії носить назву Partybox 310. Корпус пристрою забезпечений ручкою і коліщатками для зручного транспортування. Колонка отримала потужність 240 Вт і має вбудоване підсвічування. У доповненні до технології Bluetooth в корпусі є роз’єм USB. Колонка Partybox 310 вийде в жовтні за ціною 499,95 доларів або ≈ ‎₴ 13 829.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.