Компанія Google працює над новим ноутбуком: презентація запланована на 2021 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google працює над новим Chromebook під кодовою назвою Halvor. Це може бути наступник Pixelbook Go який з’явиться у 2021 році. Згідно зі звітом Chrome Unboxed, кодову назву новинки нещодавно було виявлено в репозиторії Chromium. Звіт 9to5Google також показав, що Pixelbook буде обладнаний центральним процесором Intel 11 покоління.

Крім того, інсайдери кажуть, що Halvor оснащений клавіатурою, тачпадом і навіть сенсорною панеллю. Це вказує на те, що пристрій також отримає складаний дизайн, який був представлений в Google Pixelbook Go, який може перетворити його в ноутбук або планшет, в залежності від побажань користувача. На даний момент відомо не так багато інформації про нове покоління Pixelbook. Однак є кілька інших характеристик, на які натякнули розробники.

Що стосується пам’яті, останнє покоління Chromebook буде представлено в двох конфігураціях, принаймні в одній з яких обсяг ОЗУ буде досягати 16 ГБ. Крім того, була виявлена ​​ще одна інформація, яка полягає в тому, що пристрій також буде обладнано роз’ємом для навушників 3,5 мм, чого не вистачало Pixel Slate. Halvor також матиме 3 інтерфейси USB Type C з можливою підтримкою USB 4. Це означає, що ноутбук, швидше за все, орієнтований на продуктивність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.