Незвичайний дизайн, 10 днів автономної роботи і ціна в $ 110: Huawei представила розумні годинник Watch Fit

Компанія Huawei презентувала свої розумні годинники Watch Fit. Вони відрізняються незвичайним дизайном, працюють 10 днів в автономному режимі і мають доступну ціну.

Годинники Huawei Watch Fit отримали 1,64-дюймовий прямокутний AMOLED екран роздільною здатністю 280×456 пікселів, який значно більший, ніж у інших моделей бренду. Пристрій має шість нових циферблатів для режиму «завжди включений дисплей», а також може взяти на себе обов’язки фітнес-тренера, оскільки містять 12 варіантів швидких тренувань, які демонструються за допомогою анімації. Серед них вправи «на роботі», розтяжка, прес і інші. Здійснюється підтримка встановлених 11 спортивних режимів, таких як біг, плавання, велоспорт. Є 85 режимів, які можна налаштовувати самостійно, наприклад, йога.

Розробники оснастили Huawei Watch Fit модулем GPS і захистом від води 5ATM. Крім цього, годинник здатні контролювати серцевий ритм користувача і вимірювати рівень кисню в його кров’яному руслі. Час автономної роботи пристрою доходить до 10 днів, а при активному використанні гаджета – 7 днів, з включеним GPS – 12 годин. Дизайн моделі виконаний в трьох кольорах: світло-рожевому, чорному і світло-зеленому. Ремінці отримали такі ж відтінки і додатковий помаранчевий. Вартість новинки становить $ 110.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.