Представлений розумний годинник Huawei Watch Fit за 110 доларів

Компанія Huawei представила свої нові розумні годинники Huawei Watch Fit, про які останнім часом почали з’являтися чутки в мережі. 

Huawei Watch Fit, дійсно, отримали незвичайний для годинника Huawei дизайн з прямокутним екраном, який помітно більший дисплеїв у інших годинників бренду. 

Huawei Watch Fit оснащуються 1,64-дюймовим екраном AMOLED з роздільною здатністю 280 x 456 пікселів. Розмір основного модуля становить 46х30х10,7 мм. У годинника передбачено шість нових циферблатів для режиму «завжди включений дисплей» (Always-on Display). 

Годинники можуть виконувати роль фітнес-тренера і надають 12 варіантів швидких тренувань з анімованою демонстрацією вправ, включаючи вправи «на роботі», розтяжку, на прес, і так далі. Підтримуються встановлених 11 спортивних режимів, включаючи біг, плавання і їзду на велосипеді. Також пропонуються 85 настроюються режимів, включаючи йогу і багато іншого. 

Передбачені модуль GPS, захист від води (5ATM), оптичний датчик серцевого ритму, вимір рівня насичення кисню кров’ю (SpO2). Час автономної роботи може досягати 10 днів, в режимі «інтенсивного використання» – 7 днів, а з включеним GPS – 12 годин. 

Годинники доступні в трьох кольорах корпусу – світло-рожевому, чорному і світло-зеленому. Ремінці доступні в цих же трьох кольорах, плюс додатковий помаранчевий. Ціна становить 110 доларів. Першим регіоном, де з’явився годинник, стали ОАЕ. Продажі стартують 3 вересня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.