Huami анонсує стильний смарт-годинник за $250

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huami представила лінійку розумних годинників Zepp E. Новинки позиціонуються в тому числі в якості стильних аксесуарів, і дизайн тут дійсно може сподобатися шанувальникам лаконічних гаджетів. Потрібно відзначити, що в офіційному прес-релізі немає згадки ні про компанію Huami, яка володіє брендом Zepp, ні про бренд Amazfit, хоча сторонні джерела останній все ж згадують. Якщо керуватися офіційними даними, то перед нами розумний годинник Zepp, без будь-якої згадки Huami Amazfit.

Всього моделей дві: Zepp E Circle і Zepp E Square. Навіть з назв зрозуміло, що перша обладнана круглим екраном, а друга – квадратним. В обох випадках мова йде про дисплеї AMOLED. У круглих смарт-годинниках діаметр екрану – 1,28 дюйма при розподільній здатності 416 х 416 пікселів, у квадратних діагональ становить 1,65 дюйма з розподільною здатністю 348 х 442 пікселів. Власне, екрани – це єдина відмінність гаджетів.

В США продажі стартують вже сьогодні. Ціна гаджета – $250. На території Великобританії новинки з’являться лише 1 вересня, але з дещо дешевою вартістю – £210.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.