Huawei представила стильні «розумні» окуляри

Huawei представила стильні «розумні» окуляри
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Huawei в рамках свого заходу представила багато нових продуктів,  зокрема на презентації було показано кілограмовий ноутбук Huawei MateBook X, серію MateBook В та це виявились не всі новинки, крім того бренд продемонстрував ще один незвичайний пристрій з футуристичним дизайном, а точніше, цілу колекцію розумних окуляр Eyewear II Gentle Monster X.

Huawei представила стильні «розумні» окуляри

Ґаджет можна використовувати за призначенням, а також для керування смартфоном. За словами розробників, перероблена акустична конструкція дужок нової колекції зменшує витік звуку навколо вух до 12 дБ, щоб захистити конфіденційність користувача під час голосового спілкування, підвищити якість прослуховування музики і не заважати оточуючим.

Отже, компанія представила 13 моделей окулярів Huawei Eyewear II Gentle Monster X. Серед них: 4 – сонцезахисних, 9 – зі стандартною оптикою, яку можна замінити на лінзи. Таким чином виробник вирішив охопити більшу аудиторію, адже кожна з моделей має свій дизайн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що в минулому році компанія випустила колекцію з чотирьох моделей, які так само були розроблені спільно з Gentle Monster. Крім того, нещодавно інсайдер опублікував інформацію про те, що Huawei готується до запуску другого покоління розумних окуляр.

Новинки оснащені титановими петлями і еластичним шарніром, що робить носіння більш комфортним, а саму оправу – більш довговічною і надійною. Акустична система представлена ​​двома динаміками з діафрагмою 128 мм ². За словами творців, вона забезпечує якісне звучання з чіткою ієрархією частот.

Що ж стосується корисної функціональності, то за допомогою аксесуара можна керувати відтворенням, викликами, активувати голосовий помічник. Ємності встановленого акумулятора вистачить на 5 годин активного користування.

Вартість розумних окуляр Huawei Eyewear II Gentle Monster X стартує з позначки близько $ 362 або 9 909 тисяч гривень за атуальним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.