Представлені флагманські ноутбуки Huawei MateBook X

Генеральний директор Huawei Юй Чендун (Yu Chengdong) анонсував новий флагманський ноутбук, який отримав назву Huawei MateBook X. Він додав компанія займає 16,9% ринку ноутбуків.

Huawei MateBook X отримав екран роздільною здатністю 3K з підтримкою сенсорного введення і визначенням сили натискання. Щільність пікселів досягає 278 ppi. Екран займає 90% площі кришки ноутбука. Співвідношення сторін екрану складає 3: 2, а маса дорівнює всього 1 кг. Дисплей LTPS 3000 х 2000 пікселів має 100-відсоткове охоплення колірної гами sRGB і контрастність до 1500: 1.

Функція спільної роботи на кількох екранах, якою пишається Huawei Matebook, також була оновлена. Виробник пропонує управляти двома системами (ноутбука і смартфона) на одному екрані. Комп’ютер може безпосередньо управляти мобільними додатками, приймати аудіо / відеодзвінки, а також легко передавати і редагувати документи.

Huawei MateBook X також отримав функцію зняття скріншота екрану трьома пальцями, як на смартфнах. Крім того, текст на знімку екрана можна автоматично розпізнати і зберегти в документ для подальшого редагування.

Ноутбук оснащений чотирма динаміками, в кнопку живлення інтегрований сканер розпізнавання відбитків пальців. Ще один відомий елемент дизайну цієї серії – прихована камера, яка запобігає незаконному стеженню.

Huawei MateBook X оснащений низьковольтними процесорами Core десятого покоління. У топовій версії встановлений чіп i7-10510U, який має 4 ядра і 8 потоків. Тактова частота становить до 4,9 ГГц. MateBook X оснащений ефективною системою пасивного охолодження.

Huawei MateBook X має по одному роз’єму USB-C на кожній стороні. У коробці можна знайти невелику зарядний пристрій потужністю 65 Вт, який важить всього 94 г. Ноутбук працює 9 годин при відтворенні відео або роботі з документами.

Ціни:

  • Core i5, 8/512 ГБ – 1156 доларів
  • Core i5, 16/512 ГБ – 1300 доларів
  • Core i7, 16/512 ГБ – 1445 доларів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.