Lenovo готується до запуску ноутбука з гнучким екраном: перший тизер новинки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo продемонструвала свій ноутбук ThinkPad X1 Fold зі складним дизайном на виставці CES 2019 і представила його комерційну версію на виставці Consumer Electronics Show раніше в цьому році в Лас-Вегасі. Тепер компанія поділилася тизерним плакатом Thinkpad X1 Fold на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo, який натякає, що компанія готова випустити складаний ноутбук в Китаї.

У тизері, опублікованому компанією, розкривається тільки одна інформація про складаний ноутбук – це його вага. Відзначається, що новинка важить всього 999 грам. Коли пристрій було представлено раніше в цьому році, виробник підкреслив, що лептоп має 13,3-дюймовий гнучкий OLED-дисплей з роздільною здатністю екрану 2048 x 1536 пікселів і співвідношенням сторін 4:3. На лицьовій панелі також є камера Microsoft, сумісна з Windows Hello.

Він працює на спеціальному чіпсеті Intel, який ще не представлено, але, як кажуть, має «гібридну технологію». Пристрій оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті та SSD-накопичувачем на 1 ТБ. Тривалу роботу в автономному режимі забезпечує акумулятор, який обіцяє 11 годин автономного використання без підзарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.