Huawei може представити планшет і комп’ютер на власній операційній системі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З того самого моменту, як Huawei потрапила під санкції Сполучених Штатів, в мережі почали ходити розмови про те, як скоро компанія повністю перейде на власну операційну систему. І ось, через майже рік після того, як компанія її все ж анонсувала, давши назву HarmonyOS, стало відомо про те, що китайський ТехноГігант може представити планшет і комп’ютер на власній операційній системі вже в 2020 році.

Не до кінця зрозуміло, навіщо Huawei має намір перевести власні ноутбуки на свою ж операційну систему – та ж Windows, судячи з усього, все ще доступна компанії для використання. Цілком ймовірно, в рамках анонса першого портативного комп’ютера на базі власної розробки, компанія також розповість і про свої мотиви. При цьому варто відзначити, що появи першого планшета на базі нової HarmonyOS буде знаковою подією, так як саме воно дозволить нам дізнатися, приблизно в якому ключі внутрішній програмний продукт компанії буде працювати не тільки на планшетах, але і на смартфонах.

Варто відзначити, що всі ті ж чутки стверджують, що разом з тим на базі фірмової ОС від Huawei працюватимуть і “розумні” годинники компанії. Правда, у випадку з новинками 2020 року, мова буде йти про HarmonyOS 2.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.