iPhone і iPad з встановленою Fortnite продають за сильно завищеними цінами

Видалення популярної гри Fortnite з App Store призвело до того, що на торговельних майданчиках почали з’являтися оголошення про продаж iPhone і iPad з встановленою грою. Такі пристрої продають за завищеною ціною в порівнянні зі звичайними iPhone і iPad.

Через два дні після видалення Fortnite з App Store на майданчику eBay з’явилися десятки оголошень про продаж iPhone і iPad з встановленою грою. У всіх випадках ціна пристроїв значно вища звичайної. Так, планшет iPad 7-го покоління продається за ціною $ 900, тоді як вартість нового планшета – $ 350.

У деяких оголошеннях і зовсім вказуються нечувані ціни за пристрої з встановленою Fortnite. Деякі продавці намагаються продати iPhone 11 і iPhone 11 Pro з грою Fortnite за 7-10 тисяч доларів.

Apple видалила Fortnite з App Store після того, як в грі з’явилася можливість виконання покупок безпосередньо у розробника, компанії Epic Games. Таке рішення порушує правила App Store. Відразу після видалення Fortnite з App Store компанія Epic Games подала на Apple в суд за монополізм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.