Популярний виробник телевізорів готує анонс 120-дюймової новинки з 120 Гц екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний виробник телевізорів готує анонс 120-дюймової новинки з 120 Гц екраном. При цьому точної дати анонса пристрою все ще немає.

Судячи з наявних даних , вже зовсім скоро Sharp представить власний “розумний” телевізор, який зможе похвалитися величезною діагоналлю, високою частотою оновлення екрану, а також роздільною здатністю 8К. Останнє, до речі, можна вважати своєрідною інвестицією компанії в майбутнє, так як на даний момент цей формат складно назвати популярним, але вже в найближчі роки варто очікувати появи величезної кількості 8К-контенту.

Ще з цікавих особливостей новинки можна назвати використання при виробництві технології mini-LED (не плутати з micro-LED!), Що має зробити телевізор більш енергоефективним зі збереженням при цьому якості картинки і рівномірності підсвічування. Як процесор новинки очікується власне рішення компанії під назвою Sharp Medalist Z1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, інформації про ціну і точної дати виходу телевізора в мережі немає. Але враховуючи, які технологічні новинки вона використовує при його виробництві, розраховувати на низьку ціну явно не доводиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.