Apple розпочала масове виробництво iPhone 12

Apple розпочала масове виробництво неаносованого iPhone 12

Компанія Foxconn розпочала підготовку до запуску збірки смартфонів з лінійки iPhone 12. Foxconn стала наймати більше співробітників і запустила спеціальну програму найму, по якій за перебування кваліфікованого фахівця поточні співробітники можуть отримати бонус в розмірі до $ 1300.

Apple розпочала масове виробництво неаносованого iPhone 12

Foxconn щороку наймає сезонних працівників, які займаються масовим складанням iPhone нового покоління. В цьому році компанії потрібно більше фахівців, так як Apple вперше має намір випустити чотири нових моделі iPhone восени.

Масове виробництво смартфонів з лінійки iPhone 12 має розпочатися в серпні. Нагадаємо, що Apple має намір випустити: 5,4-дюймовий iPhone 12, 6,1-дюймовий iPhone 12 Max, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro і 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max. Всі нові смартфони будуть мати OLED-дисплеї і оновлений дизайн.

Старт продажів всіх нових iPhone буде відкладений на тлі складної епідеміологічної ситуації в світі. Про це раніше повідомив фінансовий директор Apple Лука Маестро. Проте, виробництво iPhone нового покоління буде запущено в традиційні терміни.

Раніше стало відомо, які нові продукти Apple представить на осінній презентації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.