Categories: Ґаджети

Нaйcтильнiшi гaджeти 2017 poку

Share

У 2017 poці з’явилocя бeзлiч нoвих гaджeтiв. Ми cтeжимo зa вciм, щo вiдбyвaєтьcя нa pинкy iннoвaцій. І, oбpaли дeкiлькa,якi cтaнyть iдeaльними пoдapyнкaми дo нoвoрiчних cвят.

Нова версія екшн-камери дозволяє записувати відео з роздільною здатністю 4K і робити 12-мегапіксельні фотографії. Контролювати GoPro тепер можна за допомогою простих голосових команд. Камера не боїться ударів і занурюється на глибину до 10 метрів без аквабоксу. Стильний чорний матовий корпус – ще один аргумент поповнити нею свій арсенал гаджетів.

З новим Apple Watch 3 дзвонити, відправляти повідомлення і користуватися додатками можна окремо від телефону. В Apple Watch Series 3 використовується новий бездротовий чіп для Wi-Fi і Bluetooth – W2, він на 50% економічніше витрачає енергію. Стилістична універсальність годин очевидна: вони підійдуть і до розслабленого, і до ділового образу.

Фотоапгрейд iPhone з лінзою, яка дозволить камері «бачити» на 45% більше, ніж дозволяє телефон. Лінза зроблена з авіаційного алюмінію, а кріплення дозволяє зручно закріплювати її на телефоні. Лінза мінімізує ореоли, відображення і відблиски об’єктива, стане ідеальним подарунком і для любителя Instagram, і для гуру SMM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японська компанія Nintendo випустила ігровий планшет з сенсорним екраном, який можна підключити до док-станції і вивести зображення на телевізор. Гравці можуть підключати до восьми консолей Nintendo Switch один до одного. А джойстик Joy-Con можна розділити на дві половини – кожна може працювати як окремий джойстик.

Розумна колонка Google Home не тільки прикрасить ваш інтер’єр, але і стане ідеальним персональним асистентом. Завдяки вбудованим двом мікрофонам вона може використовуватися для спілкування з голосовим асистентом. А за допомогою голосових команд можна, наприклад, викликати Uber або послухати музику Spotify.

Новий компактний дрон DJI Spark злітає з вашої долоні і робить Селфі. Напрямок польоту дрона можна контролювати жестами, так що у вас є всі шанси відчути себе джедаєм з «Зоряних війн». У квадрокоптера є функція визначати і уникати об’єкти під час польоту, так що можна не боятися, що дрон потрапить в аварію.

В цьому році Microsoft випустили свій перший класичний ноутбук (без клавіатури, що обертається або від’єднується). На ньому встановлена ​​операційна система Windows 10 S, а час автономної роботи становить рекордні 14 годин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024