Нaйcтильнiшi гaджeти 2017 poку

У 2017 poці з’явилocя бeзлiч нoвих гaджeтiв. Ми cтeжимo зa вciм, щo вiдбyвaєтьcя нa pинкy iннoвaцій. І, oбpaли дeкiлькa,якi cтaнyть iдeaльними пoдapyнкaми дo нoвoрiчних cвят.

Нова версія екшн-камери дозволяє записувати відео з роздільною здатністю 4K і робити 12-мегапіксельні фотографії. Контролювати GoPro тепер можна за допомогою простих голосових команд. Камера не боїться ударів і занурюється на глибину до 10 метрів без аквабоксу. Стильний чорний матовий корпус – ще один аргумент поповнити нею свій арсенал гаджетів.

З новим Apple Watch 3 дзвонити, відправляти повідомлення і користуватися додатками можна окремо від телефону. В Apple Watch Series 3 використовується новий бездротовий чіп для Wi-Fi і Bluetooth – W2, він на 50% економічніше витрачає енергію. Стилістична універсальність годин очевидна: вони підійдуть і до розслабленого, і до ділового образу.

Фотоапгрейд iPhone з лінзою, яка дозволить камері «бачити» на 45% більше, ніж дозволяє телефон. Лінза зроблена з авіаційного алюмінію, а кріплення дозволяє зручно закріплювати її на телефоні. Лінза мінімізує ореоли, відображення і відблиски об’єктива, стане ідеальним подарунком і для любителя Instagram, і для гуру SMM.

Японська компанія Nintendo випустила ігровий планшет з сенсорним екраном, який можна підключити до док-станції і вивести зображення на телевізор. Гравці можуть підключати до восьми консолей Nintendo Switch один до одного. А джойстик Joy-Con можна розділити на дві половини – кожна може працювати як окремий джойстик.

Розумна колонка Google Home не тільки прикрасить ваш інтер’єр, але і стане ідеальним персональним асистентом. Завдяки вбудованим двом мікрофонам вона може використовуватися для спілкування з голосовим асистентом. А за допомогою голосових команд можна, наприклад, викликати Uber або послухати музику Spotify.

Новий компактний дрон DJI Spark злітає з вашої долоні і робить Селфі. Напрямок польоту дрона можна контролювати жестами, так що у вас є всі шанси відчути себе джедаєм з «Зоряних війн». У квадрокоптера є функція визначати і уникати об’єкти під час польоту, так що можна не боятися, що дрон потрапить в аварію.

В цьому році Microsoft випустили свій перший класичний ноутбук (без клавіатури, що обертається або від’єднується). На ньому встановлена ​​операційна система Windows 10 S, а час автономної роботи становить рекордні 14 годин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.