Показали найдивніший смартфон цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Думаю, багато хто пам’ятає, як в минулому році компанія Microsoft анонсувала дуже цікавий складаний (саме складаний, а не гнучкий смартфон, оскільки у нього використовується формат книжки з двома дисплеями, яка складається цими самими дисплеями всередину) смартфон в лінійці Surface, який отримав назву Microsoft Surface Duo. Тепер в Мережі з’явилися якісні рендери даного пристрою Microsoft, які дозволяють поглянути на те, як він буде виглядати. Що цікаво, є і деякі відмінності з тим Microsoft Surface Duo, який компанія показала в минулому році.

Наприклад, ранні зразки минулого року, який демонструвала Microsoft на своїй офіційній презентації, які не були оснащені селфі-камерою (камерою, яка розташована у внутрішній частині пристрою). Тепер її додали, причому поруч розмістили сенсор, призначення якого на даний момент невідомо, але, швидше за все, це звичайний датчик наближення.

На робочому столі ми можемо побачити іконку Edge and OneNote – дана іконка об’єднує два додатки, тобто натиснувши всього один ярлик, ви зможете запустити два додатки на двох екранах паралельно відразу. Microsoft Surface Duo, як можна зрозуміти, надасть користувачеві можливість створювати подібні зв’язки, що дозволяють швидко і зручно запускати відразу два додатки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що Microsoft Surface Duo повинен отримати два дисплея, роздільна здатність і тип матриці яких невідомі, а ось діагональ повинна складе 5.6 дюйма (у кожного). За роботу, як би це дивно не було, буде відповідати флагманський чіпсет початку минулого року – Qualcomm Snapdragon 855, в парі з яким будуть працювати 6 ГБ оперативної пам’яті, а ось обсяг внутрішньої пам’яті на даний момент невідомий. За автономність пристрою буде відповідати акумулятор об’ємом 3460 мАг, який, з огляду на два дисплеї, залишає багато запитань. На даний момент невідомо, коли компанія планує випустити смартфон, але очікується, що він вийде до кінця цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.