Logitech представила флагманське ігрове кермо для PlayStation 5 і ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Logitech, відомий виробник ігрових аксесуарів і комп’ютерної периферії, представила новий комплект Logitech G923, що включає кермо і педалі для гоночних тайтлів. Новинка отримала підтримку технології Trueforce, що забезпечує реалістичний зворотний силовий зв’язок і покращену взаємодію з ігровим процесом.

За допомогою фірмової технології Trueforce аксесуар забезпечує безпосереднє підключення до движку гри в режимі реального часу. Звучання двигуна, зчеплення шин з трасою і рельєф дорожнього покриття «передаються» на кермо, забезпечуючи точний і реалістичний зворотний зв’язок. Обробка даних здійснюється 4000 разів в секунду, що дозволяє добитися високої деталізації відчуттів.

«Протягом останніх кількох років ми працювали з сімрейсерами і професійними гонщиками, щоб разом створити неперевершену систему повноцінного і реалістичного водіння. З Trueforce ви по-справжньому відчуєте не тільки дорогу, але і всі найтонші нюанси керування гоночним болідом. Ця технологія дійсно підвищує якість ігрового процесу, і кожен, хто її випробував, йшов із задоволеною посмішкою! », – зазначив Уджеш Десай, генеральний директор Logitech G.

Дизайн аксесуара був значно покращений порівняно з попередніми моделями серії за рахунок матованого металу керма, полірованих педалей і комфортного шкіряного рульового чохла. Більш того, комплект пропонує ряд нових функцій, в числі яких програмоване управління подвійним зчепленням, вбудований індикатор оборотів, ігрове управління за допомогою керма і відчутна прогресія гальмування на педалях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Logitech представила флагманське ігрове кермо для PlayStation 5 і ПК

Аксесуар сумісний з PlayStation 4, PlayStation 5 і ПК. Старт продажів новинки в Україні запланований на вересень 2020 року. Роздрібна ціна Logitech G923 складе 11 279 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.