Samsung Galaxy Buds Live: незвичайний дизайн, захист від шуму і унікальні фішки

Разом з флагманами Galaxy Note 20 компанія Samsung представила нові повністю бездротові навушники Galaxy Buds Live. Крім химерної форми, вони отримали систему активного шумозаглушення відкритого типу, унікальні функції взаємодії зі смартфонами і тривалий час роботи без підзарядки.

Samsung Galaxy Buds Live виконані в абсолютно новому дизайні і нагадують боби. У компанії відзначають, що навушники повторюють форму вушної раковини, завдяки чому досягається максимальний комфорт навіть при тривалому використанні. Цьому також сприяють спеціальні отвори для вентиляції.

Навушники оснащені великим однополосним 12-міліметровим динаміком і бас-каналом від AKG для посилення низьких частот. Встановлено три мікрофони (два зовнішніх і один внутрішній) і вбудований вібраційний датчик кісткової провідності, що в сукупності забезпечує більш високу якість передачі голосу при розмовах по телефону або записати звук. Додатково поліпшення якості мови сприяє акселерометр, який ловитиме руху рота і положення голови користувача.

Щоб ніщо не відволікало від прослуховування музики або розмови по телефону в галасливій обстановці, в Galaxy Buds Live реалізована система активного шумозаглушення. Ця технологія часто характерна для навушників закритого типу, але інженерам Samsung вдалося реалізувати її в корпусі відкритого типу. За запевненням виробника, «бадси» зменшують низькочастотний шум в діапазоні нижче 700 Гц, характерному для проїжджаючого поруч автобуса або поїзда, на цілих 97%. 

Управління навушниками здійснюється за допомогою торкань. Таким чином можна зупиняти і запускати відтворення, відповідати на вхідні дзвінки, перемикати треки і т. Д. Налаштувати дії можна у фірмовому мобільному додатку Galaxy Wearable.

Заявлений час роботи навушників з включеною функцією активного шумозаглушення в режимі відтворення музики досягає 6 годин, з виключеною – 8 годин. З урахуванням підзарядки від кейса вони можуть пропрацювати 21 і 29 годин відповідно. Підтримується швидка зарядка з можливістю за 5 хвилин отримати додаткову годину прослуховування аудіо.

Цікава функція Galaxy Buds Live – можливість використання навушника в якості бездротового мікрофона під час запису відео на смартфони серії Galaxy Note 20. Це, наприклад, дозволяє брати інтерв’ю за допомогою мобільних гаджетів, отримуючи відео і звук високої якості. Крім того, в навушниках передбачений спеціальний ігровий режим, що зменшує затримку під час гри.

Характеристики Galaxy Buds Live:

  • Тип: відкриті навушники
  • Динамік: 12 мм
  • Мікрофон: 2 зовнішніх і 1 внутрішній
  • Акумулятор: 60 мАг (навушники) і 472 мАг (чохол)
  • Час автономної роботи: до 6 годин з активним шумозаглушенням і до 8 – без нього
  • Підключення: Bluetooth 5.0, підтримка кодеків Scalable, AAC, SBC
  • Захист від вологи: IPX2
  • Додатково: активне шумозаглушення, ігровий режим з низькою затримкою, бездротова зарядка
  • Габарити і вага навушників: 27,3 х 16,5 х 14,9 мм, 5,6 г
  • Габарити і вага чохла: 50 х 27,8 х 27,8 мм, 42,2 г
  • Кольори: бронзовий, чорний, білий

Galaxy Buds Live вийдуть в бронзовому, чорному і білому кольорах за рекомендованою ціною 4 499 гривень вже 21 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.