Новий конкурент Xiaomi: компанія Hisense анонсує смарт-телевізори з ціною від $160

Hisense – компанія з 50-річчною історією. На азіатському ринку побутової техніки та електроніки це достатньо відомий бренд. Минулого тижня керівництво компанії повідомило про свої наміри вийти на індійський ринок. Hisense планує підкорити користувачів дешевими смарт-телевізорами з екранами QLED та LED. Такий реліз допоможе бренду конкурувати з Xiaomi – це безперечний лідер ринка смарт-телевізорів в Китаї та Індії.

Сьогодні компанія Hisense розкрила технічні характеристики своїх нових телевізорів. Вже завтра стартує продаж 6 нових моделей. Всі вони працюють під управлінням операційної системи Android TV Pie, підтримують Google Assistant, мають плеєр Chromecast. Моделі відрізняються діагоналлю екранів та їх розподільною здатністю. Ціна починається з позначки $160.

Стосовно звуку, нові смарт-телевізори Hisense отримали динаміки потужністю 24-30 Вт. 4К-моделі підтримують додаткові функції, наприклад: подавлення шуму, UltraDimming, HLG, HDR10+, HLG, бездротова синхронізація з навушниками або колонками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я