В мережі показали концепт нового iMac з бездротовою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер Даніель Баутіста представив концепт оновленого iMac з новими аксесуарами і бездротовою зарядкою.

З чуток, Apple розробляє iMac в стилі iPad Pro і Pro Display XDR. Від монітора йому дістануться тонкі рамки, а від планшета плоскі грані.

Зменшені рамки і тонкий корпус, безумовно, виглядають свіжо. Особливо з урахуванням того, що дизайн iMac не змінювався з 2012 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без Face ID нікуди. У коді macOS Big Sur вже знайшли підтримку камери TrueDepth. Ймовірно, вона з’явиться тільки в Mac з процесорами Apple.

Також дизайнер переробив комплектні аксесуари. Клавіатура Magic Keyboard отримала підсвічування, а Magic Mouse бездротову зарядку.

Magic Mouse можна заряджати прямо на підставці iMac. Там є вбудована бездротова зарядка, яка підтримує не тільки мишку, але і iPhone, і AirPods.

На задній стороні залишилися тільки USB-C з Thunderbolt і роз’єм для навушників 3,5 мм. Для харчування теж використовується USB-C.

Очікується, що в цьому році Apple випустить iMac, але він збереже звичний зовнішній вигляд. Оновиться тільки технічна начинка. iMac в новому дизайні з чіпом Apple Silicon, ймовірно, покажуть в наступному році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.