Huawei представила “розумний “годинник Watch 4X з двома камерами і NFC

Huawei представила

Компанія Huawei, незважаючи на санкції з боку США продовжує розвивати свої продукти. Більш того, розробники роблять все, щоб виділиться з натовпу. На цей раз представники китайського виробника порадували новим дитячим продуктом, який отримав те, що не бачили інші подібні пристрої на ринку для дорослих. Йдеться про розумні дитячі годинники, які отримали дві камери.

Huawei представила "розумний "годинник Watch 4X з двома камерами і NFC
І почнемо ми короткий огляд якраз з них. У Huawei Watch 4X використовується фронтальна камера роздільною здатністю 5 Мп. Її основне застосування – для відеодзвінків. Головна ж камера розташовується під кутом 90 градусів і має об’єктив з діафрагмою F / 2,0. Якщо вірити розробникам, то головна камера здатна підтримувати чотириразовий цифровий зум. Також є підтримка штучного інтелекту. За допомогою цього функціоналу власник розумного годинника зможе не тільки ідентифікувати об’єкт, але і знайти про нього інформацію в інтернеті.

До речі, ще однією перевагою Huawei Watch 4X є те, що годинник водонепроникний, тобто ними можна користуватися і під водою, проте перестаратися не потрібно. Що стосується дисплея, то тут застосовується 1,41-дюймовий AMOLED-дисплей, який отримав роздільну здатність 320 × 360 пікселів. Також в арсеналі користувача виявиться 1 ГБ ОЗП + 16 ГБ ПЗП. За продуктивність відповідає однокристальна система Kirin.

Huawei представила "розумний "годинник Watch 4X з двома камерами і NFC
Якщо говорити про присутніх модулях, то тут значаться:
  • NFC
  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • LTE (підтримка 200 країн)

Крім того, передбачена функція визначення місця розташування власника годинника. Як системи позиціонування застосовуються такі:

  • GPS
  • Beidou
  • ГЛОНАСС
  • GALILEO
  • QZSS

Живиться пристрій від акумулятора, ємністю 800 мАг. Останній, до речі, підтримує функцію прискореної зарядки, тому всього за 20 хвилин, батарея заряджається наполовину. Це дозволить при включенні всіх функцій розумного годинника, працювати з ним без підзарядки добу. Є ще одна приємна новина для майбутніх покупців. Huawei Watch 4X підтримує спеціальний магазин, де можна завантажувати освітні програми для дітей. Відомо, що старт продажів призначений на 19 серпня, вартість новинки складе 200 доларів приблизно 5 545 гривень за актуальним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.