Нові Apple Watch отримають датчик рівня кисню в крові

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple оснастить Apple Watch Series 6 датчиком рівня кисню в крові. За даними інсайдерів, нові смарт-годинники Apple стануть першими, в яких з’явиться виділений датчик визначення рівня кисню в крові, що відрізняється підвищеною точністю. Про це повідомило видання DigiTimes.

Тільки деякі смарт-годинники і фітнес-браслети Samsung, Xiaomi і інших виробників оснащені оптичними пульсометра, що відповідають за визначення рівня кисню в крові. Apple не буде застосовувати аналогічне рішення, повідомили джерела.

Компанія оснастить Apple Watch наступного покоління окремим сенсором, який буде виконувати виміри більш точно. Тим самим Apple хоче стати першим виробником смарт-годинників, чий датчик рівня кисню в крові буде визнаний провідними медичними організаціями. Раніше медорганізаціі визнали датчик вимірювання ЕКГ, що вперше з’явився в Apple Watch Series 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно витоку, Apple домовилася про постачання обладнання для запуску складальної лінії Apple Watch Series 6 з виробником ASE Technology. Виробництво нових смарт-годинників Apple почнеться в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.