Анонс смарт-годинника Huawei за $200 з двома камерами та NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei офіційно представила дитячий смарт-годинник – Huawei 4X. Гаджет отримав одразу 2 камери, що стало його головною особливістю. 5-мегапіксельна фронтальна камера призначена для відеодзвінків. Другий модуль камери знаходиться під кутом 90 градусів – об’єктив з діафрагмою F/2,0. Huawei стверджує, що основна камера підтримує 4-кратний цифровий зум, а також технологію штучного інтелекту, яка дозволяє не тільки ідентифікувати об’єкт, але й знайти інформацію про нього в інтернет-мережі.

Дитячий смарт-годинник Huawei 4X отримав 1,41-дюймовий дисплей з AMOLED-матрицею. Розподільна здатність – 320х360 точок. Центральний процесор Kirin підтримує до 1 ГБ оперативної пам’яті.  Гаджет оснащений модулями: NFC, Wi-Fi, Bluetooth та LTE. Є також підтримка 5 систем позиціонування.

Смарт-годинник дозволяє проводити моніторинг фізичної активності. В фірмовому маркеті є багато додатків освітнього характеру. Довготривалу автономність забезпечує батарея ємністю 800 мАг. Реалізована підтримка швидкої зарядки. Батарея заряджається до 50% всього за 20 хвилин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.