Sony анонсує нову лінійку телевізорів Ready for PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Sony Electronics повідомила про те, що її телевізори офіційно готові до ігрової консолі PlayStation 5. Японський виробник створив спеціальну лінійку Smart TV, яка буде орієнтована на власників приставок. Перші моделі телевізорів Sony, які увійдуть в лінійку Ready for PlayStation 5 – X900H 4K HDR Full Array и Z8H 8K HDR Full Array LED. Перша модель отримала підтримку 4К при 120 кадрах з мінімальною затримкою 7,2 мс.

Телевізор Z8H 8K HDR Full Array LED підтримує . Виробник обіцяє, що обидві моделі зможуть забезпечити високу якість та максимальну деталізацію зображення. Телевізори розроблені спеціально для показу динамічних сцен, тому вони ідеально підходять власникам ігрових консолей PS5.

Всі моделі лінійки Ready for PlayStation 5 підтримують ігровий режим з спеціальними налаштуваннями та мінімальною затримкою. Користувачі зможуть одночасно вмикати консоль та телевізор, використовуючи геймпад DualSense. Приставкою також можна буде керувати за допомогою дистанційного пульта від телевізора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.