Створено електричну зубну щітку з рекордною автономністю

Розумну щітку PomaBrush досить заряджати всього лише три рази в рік.

Створено найавтономнішу електричну зубну щітку
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Творці PomaBrush запозичили ідею в сучасних бездротових навушників. Ця щітка продається в комплекті зі спеціальним кейсом, який працює як додатковий акумулятор. Окремо зубна щітка пропрацює місяць, якщо чистити зуби два рази кожен день, а разом з кейсом автономність збільшується до чотирьох місяців.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Щітка тримається всередині кейса на магніті і відразу ж починає заряджатися. Для зарядки самого кейса використовується універсальний роз’єм USB Type-C.

В іншому плані PomaBrush – це сучасна електрична щітка. Вона виконує 15 тисяч рухів в хвилину і кожні 30 секунд нагадує про те, що потрібно перейти до іншої половини щелепи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус щітки виконаний з прогумованого пластика і захищений від води за стандартом IPX7 – можна чистити зуби прямо в душі.

За щітку з рекордною автономністю доведеться доплатити – по попередньоиу замовленню на Kickstarter вона коштує 63 фунта, або 2 240 гривень за актуальним курсом. Поставки заплановані на жовтень 2020 року, компанія вже зібрала потрібну суму для запуску у виробництво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.