Xiaomi готує нову лінійку смарт-телевізорів

Компанія Xiaomi впевнено домінує одразу в двох сегментах індійського ринку – смартфони та смарт-телевізори. Хоча свою першу модель Xiaomi Smart TV компанія презентувала в цій країні лише на початку 2018 року. Виробник регулярно презентує функціональні, але недорогі смарт-телевізори, що робить його продукцію дуже популярною не тільки в Індії, але і в інших країнах.

Xiaomi продовжує притримуватись стратегії налагодження зворотного зв’язку через проведення різноманітних опитувань. Сьогодні стало відомо, що саме таке опитування було проведене в офіційному Telegram-каналі компанії. Практика свідчить про те, що на такі кроки керівництво бренду йде перед презентацією нових товарів.

Останнє опитування свідчить про те, що Xiaomi готується до анонсу нової лінійки смарт-телевізорів. Надійне джерело нагадує, що орієнтовно рік тому, китайський бренд також проводив опитування, після якого презентував нові телевізори. Ймовірно, що презентація відбудеться в Індії вже в серпні. Перша інформація про технічні характеристики може з’явитись вже наприкінці цього тижня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.