Xiaomi почала продавати недорогі бездротові миші

Пристрій вийшло вкрай цікавим, особливо за свою ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наш час досить легко почати переживати про наявність бактерій на тих чи інших поверхнях – витрати пандемії коронавірусу. На тлі цього ще більш доречним видається те, що Xiaomi почала продаж недорогої бездротової миші з голосовим помічником і антибактеріальним покриттям.

Називається пристрій XiaoAI Smart Mouse, а його анонс ще минулого місяця наробив чимало шуму в мережі.Компанія зуміла зібрати на виробництво мишки суму, що перевищує початкову в десять разів всього лише за два дні! А зараз її всі бажаючі можуть придбати за ціною в 21 долар.

Нова бездротова миша від Xiaomi має спеціальне антибактеріальне покриття, може підключатися до комп’ютера через Bluetooth 5.0, а процес зарядки відбувається через порт USB-C. Але головна особливість пристрою є підтримка фірмового голосового помічника, який дозволяє управляти в тому числі і будь-яким іншим пристроєм Xiaomi, який вже підключено до “розумного” будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.