Samsung готує серйозного конкурента Xiaomi Mi Band 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Bluetooth SIG з’явилися відомості про новий фітнес-трекер компанії Samsung, який вона повинна анонсувати в найближчому часі (анонс очікується вже в серпні). Згідно з наявною на даний момент інформацією, пристрій стане частиною лінійки Galaxy Fit і отримає більш об’ємний акумулятор і модуль NFC для здійснення безконтактних платежів.

Пристрій має модельний номер SM-R220, а його офіційна комерційна назва поки невідомо. Згідно з наявною на даний момент інформацією, фітнес-браслет буде оснащений модулем Bluetooth 5.1 і акумулятором об’ємом 150 мАг. Також зараз ми знаємо, що даний фітнес-браслет буде підтримувати роботу з пристроями на базі Android і iOS.

Новий фітнес-браслет Samsung з’явився на регуляторних ресурсах FCC і NRRA, з чого стало відомо, що він буде оснащений NFC і датчиком моніторингу ЧСС в одній з модифікацій. Браслет повинен бути анонсований вже на презентації Galaxy Unpacked, яка повинна пройти п’ятого серпня. На даний момент немає ніяких інших подробиць про новинку, в тому числі і ціни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.