Ґаджети

Новеньку приставку Sony PlayStation 5 показали на відео

Share

На просторах глобальної мережі з’явився відеоролик з демонстрацією зовнішнього вигляду інтерфейсу ігрової приставки Sony PlayStation 5, поява якої в продажу очікується вже в кінці 2020 року. 

На опублікованому відеоролику можна побачити, як саме виглядає дизайн всього програмного забезпечення, встановленого на PS5, коли вона знаходиться в працюючому стані. Саме з таким користувачам доведеться постійно взаємодіяти, щоб запускати відеоігри та вчиняти інші дії. Стверджується, що власники новенької консолі зможуть не тільки запускати відеоігри, але ще і користуватися веб-браузером, слухати музику, переглядати контент з домашніх NAS-сховищ, дивитися фільми і серіали, використовувати YouTube і здійснювати масу інших дій.

Крім того, до ігрової приставки можна буде підключити дротову або бездротову (по Bluetooth) клавіатуру, щоб можна було легко і просто набирати текст, роблячи це з максимальним комфортом. Поки що невідомо, наскільки реалістично був відтворений інтерфейс ігрової приставки Sony PlayStation 5, але, судячи з реакції користувачів в інтернеті, саме такий зовнішній вигляд всієї операційної системи доведеться користуватися за смаком. Єдине, чого в такому не вистачає, так це тільки підтримки темної теми оформлення, але така майже напевно буде в оригінальному ПО від японської корпорації, адже зараз вона використовується буквально всюди, починаючи зі смартфонів і закінчуючи багатьма іншими.

Ігрова приставка Sony PlayStation 5 вийде на ринок в листопаді 2020 року, а купити її можна буде за $ 500. Втім, точних даних на цей самий рахунок поки що ще немає, тому ніхто точно достовірно не знає, коли саме і за якою ціною надійде в продаж ця консоль, але вона точно, за офіційними даними, буде володіти продуктивністю на рівні 10,28 терафлопс, завдяки чому зможе запускати відеоігри в роздільній здатності 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду. Крім того, новинка порадує всіх гравців підтримкою системи трасування променів на базі архітектури RDNA 2 і, крім того, цілої масою інших приємних особливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 повинні принести нові можливості роботи в інтернеті

    Очікування щодо майбутньої операційної системи iPhone цього року надзвичайно високі. Після того, як Google і…

    03.05.2024

    У якому приміщенні не можна заряджати смартфон

    До початку літа залишилося не так багато часу. Варто звернути увагу на деякі важливі правила…

    03.05.2024