iPad Air 2020 буде дешевший свого попередника

Apple збирається дотримуватися плану по випуску відносно недорогих пристроїв, так як результати продажів iPhone SE 2020 говорять самі за себе.

Очікується, що в другій половині 2020 року компанія Apple випустить планшет iPad Air 2020 року, поставки компонентів для якого почнуться вже в третьому кварталі, як стверджує DigiTimes.

Цікаво, що рекомендована роздрібна вартість даної моделі знизиться і складе менше 499 доларів. Дана інформація підтверджується тайванськими постачальниками комплектуючих. Схоже, Apple збирається дотримуватися плану по випуску відносно недорогих пристроїв, так як результати продажів iPhone SE 2020 говорять самі за себе.

Важливо відзначити, що новий планшет повинен отримати поліпшені характеристики. Імовірно, він буде оснащений однокристальною системою Apple A13 Bionic, а також екраном збільшеною до 10,8 дюйма діагоналі. Крім того, згідно з останніми чутками, iPad Air 2020 може стати першим планшетом Apple (не Pro-серії), який отримає роз’єм USB-C замість застарілого Lightning.

Раніше відомий аналітик Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) опублікував новий прогноз Apple про плани випустити нові моделі лінійки планшетів iPad. За словами аналітика, Apple планує випустити новий 10,8-дюймовий iPad в другій половині 2020 року, а в наступному році (в першій половині 2021 року) до продажу надійде 8,5-дюймовий iPad.

Той же аналітик додав, що Apple включить в комплект поставки обох нових iPad 20-ватний блок живлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.