Перший в світі смарт-годинник з процесором Helio P22 та 3D-камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явились перші подробиці технічного оснащення смарт-годинника Kospet Prime 2. Гаджет отримає 3D-камеру. Джерело повідомляє, що високу швидкість роботи буде забезпечувати центральний процесор MediaTek Helio P22. Це перший в світі смарт-годинник, який оснащений настільки потужним чіпсетом. Реалізована підтримка 4 ГБ оперативної пам’яті.

Презентація Kospet Prime 2 має відбутись вже найближчим часом, але точна дата анонсу досі залишається загадкою. Об’єм пам’яті  розширено до 64 ГБ. Це свідчить про те, що користувачі зможуть не тільки встановлювати різноманітні додатки, але й використовувати смарт-годинник для збереження необхідних файлів. Настільки великий об’єм пам’яті досить не часто зустрічається на Android-гаджетах.

Окремої уваги заслуговує концепція дизайну смарт-годинника. Kospet Prime 2 – це круглий циферблат. Модуль камери інтегровано в корпус, що дозволяє зберегти максимальний екранний простір. Виробник запропонує користувачам безліч спортивних режимів, а також ще декілька цікавих функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.