Microsoft розповіла про всі відмінності нового покоління Xbox від попереднього

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft розповіла про всі відмінності нового покоління Xbox від попереднього. Комплекс заходів щодо покращення консолі отримав назву Velocity Architecture.

Microsoft розповіла про всі відмінності нового покоління Xbox від попереднього

За своєю суттю Velocity Architecture є нічим іншим, як набором розроблених Microsoft технологій, покликаних разом сприяти прискоренню і оптимізації обміну даними всередині Xbox Series X, щоб консоль могла уникнути ефекту “пляшкового горла”. До комплексу входять чотири основні частини: кастомний SSD, система апаратної декомпресії даних, покращене API для доступу до даних на диску, а також система, що відповідає за раціональну підгрузку текстур в оперативну пам’ять.

За словами самої Microsoft, Velocity Architecture дасть розробникам ігор куди більшу свободу, ніж у них була раніше, в тому числі і при створенні нових проєктів з великими і деталізованими світами і локаціями. Так, наприклад, екрани завантаження підуть в минуле, в той час як системи миттєвого переміщення будуть по-справжньому миттєвими, без екрану очікування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З повним переліком нововведень, які принесе впровадження даної технології в Xbox Series X, ви можете ознайомитися перейшовши в офіційний блог Microsoft. Варто лише зазначити, що, цілком ймовірно, у творців Xbox є чим відповісти Sony з їх швидким SSD в PlayStation 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.