Ґаджети

Офіційна ціна Sony PlayStation 5 і дата початку продажів

Share

Відомий інсайдер Том Хендерсон, який вже багато разів повідомляв тільки достовірні відомості, переважно по відеоіграм з серій Call of Duty і Battlefield, поділився вкрай цінними і важливими даними. За його словами, жителям США заплатити за дану консоль доведеться $ 499, тобто коштувати вона буде біля 14 000 гривень. На території Європи офіційна рекомендована ціна даної консолі виявиться на рівні 449 євро, що приблизно так саме у гривнях. Таким чином, простіше кажучи, даний електронний пристрій виявиться не таким дорогим, як передбачалося раніше.

Також вдалося з’ясувати, що старт продажів ігрової приставки Sony PlayStation 5 по всьому світу відбудеться 20 листопада 2020 року, коли можливість купити цю консоль отримають жителі Європи, США та інших держав. Проте, на домашньому ринку, тобто в Японії, цей пристрій надійде в продаж відчутно раніше – 14 листопада. В даному конкретному випадку мова йде про консолі з приводом Blu-ray, тоді як спрощена модель без такого коштувати буде дешевше, а її старт продажів повинен відбутися в цей же самий час. 

Таким чином, чекати появи цієї консолі в продажу залишилося не дуже довго, тому що її поява на полицях магазинів трапиться в найближчому майбутньому. Очікується, що разом з консоллю PS5 в продаж надійдуть близько трьох десятків різних відеоігор, серед яких буде близько одного десятка ексклюзивів, тоді як інші ігри також вийдуть і на інших платформах. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Стало відомо, про що промовчала Apple на презентації нових iPad

    Є кілька неочевидних змін у нових iPad , про які Apple не почала говорити під…

    08.05.2024

    Що нового в iPad Air та iPad Pro 2024 року

    Увечері 7 травня компанія Apple провела презентацію нових планшетів, в рамках якої представила чотири нові моделі iPad. Я…

    08.05.2024

    Фішка Android-смартфонів дісталася iPhone

    Google додала функцію "Коло для пошуку" з Android-смартфонів в iPhone. Як пише 9to5Google, така фішка…

    08.05.2024

    ТОП-10 недорогих смартфонів 2024 року

    Останнім часом мобільні пристрої зазнали помітної трансформації, а з появою на ринку смартфонів за цілком…

    08.05.2024

    Нові iPad Pro не отримали головну фішку OLED-дисплеїв

    Компанія Apple нарешті зважилася оснастити свої професійні планшети матрицею нового типу, але чомусь обмежила її…

    08.05.2024

    Apple винайшла розумну прищіпку

    Apple отримала патент на «пристрій з спрямованим звуком». Вперше компанія подала заявку на реєстрацію цього…

    08.05.2024