Офіційна ціна Sony PlayStation 5 і дата початку продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Том Хендерсон, який вже багато разів повідомляв тільки достовірні відомості, переважно по відеоіграм з серій Call of Duty і Battlefield, поділився вкрай цінними і важливими даними. За його словами, жителям США заплатити за дану консоль доведеться $ 499, тобто коштувати вона буде біля 14 000 гривень. На території Європи офіційна рекомендована ціна даної консолі виявиться на рівні 449 євро, що приблизно так саме у гривнях. Таким чином, простіше кажучи, даний електронний пристрій виявиться не таким дорогим, як передбачалося раніше.

Також вдалося з’ясувати, що старт продажів ігрової приставки Sony PlayStation 5 по всьому світу відбудеться 20 листопада 2020 року, коли можливість купити цю консоль отримають жителі Європи, США та інших держав. Проте, на домашньому ринку, тобто в Японії, цей пристрій надійде в продаж відчутно раніше – 14 листопада. В даному конкретному випадку мова йде про консолі з приводом Blu-ray, тоді як спрощена модель без такого коштувати буде дешевше, а її старт продажів повинен відбутися в цей же самий час. 

Таким чином, чекати появи цієї консолі в продажу залишилося не дуже довго, тому що її поява на полицях магазинів трапиться в найближчому майбутньому. Очікується, що разом з консоллю PS5 в продаж надійдуть близько трьох десятків різних відеоігор, серед яких буде близько одного десятка ексклюзивів, тоді як інші ігри також вийдуть і на інших платформах. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.