Компанія Apple працює над власною ігровою консоллю

Cтало відомо, що компанія Apple працює над власною ігровою консоллю
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо з презентації для розробників Apple, компанія почала розробку власних ARM-чипів, і вже до кінця поточного року випустить пристрій на базі своєї оперативної системи. І, очевидно, компанія розкрила не всі свої плани. За словами одного з джерел сайту Wccftech, компанія може працювати над власною консоллю на базі чипа Apple Silicon.

Cтало відомо, що компанія Apple працює над власною ігровою консоллю

Консоль на своєму процесорі може допомогти Apple збільшити призначену для користувача базу сервісу Arcade за допомогою ексклюзивних проєктів. Проте першим продуктом на Apple Silicon будуть ноутбуки MacBook, які, за словами виробника, повинні вийти до кінця цього року.

Компактний корпус Apple TV 6 з потужним чипом A12X Bionic і ефективним охолодженням може надихнути компанію на запуск консолі в тому ж форм-факторі. Раніше в мережі вже з’являлися чутки про те, що Apple працює над власним ігровим контролером, який можна буде використовувати з комп’ютерами Mac, iPhone, iPad і Apple TV. Можливо, це буде перший крок до запуску власної консолі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також на запуск власної консолі може вплинути подальший успіх сервісу Apple Arcade, який зараз переживає не найкращі часи. Компанія змінює стратегію в бік акценту на ігрові проєкти, які залучатимуть користувачів в ігровий процес, підштовхуючи їх тим самим продовжувати підписку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.