В Apple попередили про виникнення тріщин на екрані при використанні накладок на камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple попередила про виникнення тріщин на екрані ноутбука, якщо його кришку закривати при наявності захисної накладки на камері. Заява цифрового гіганта відноситься до власників всіх моделей його лінійки, таких як MacBook, MacBook Air і MacBook Pro.

В Apple пояснили, що через наявність мінімального зазору між дисплеєм і клавіатурою екран може тріснути, якщо закривати кришку пристрою при встановленій на камері захисної накладки. Крім цього, з тієї ж причини відбувається збій в роботі датчика зовнішньої освітленості та інших функцій, таких як автоматичне керування яскравістю дисплея і технологія True Tone.

Щоб максимально убезпечити себе без застосування даних спецзасобів, в компанії рекомендують в якості орієнтира використовувати зелений індикатор камери, який показує, в робочому вона стані на даний момент. Також необхідно зайти у вкладку «Системні налаштування» і перевірити список додатків, які мають доступ до неї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак бувають випадки, коли установка накладки необхідна, наприклад, того вимагає роботодавець. В такому випадку слід дотримуватися деяких запобіжних заходів: вона не повинна залишати після себе сліди речовини, що клеїть і бути товщі 0,1 мм, але якщо вдається знайти тільки більший розмір, то її необхідно знімати перед кожним закриттям кришки ноутбука.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.