В мережі показали Sony PlayStation 5 в новому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час офіційної презентації, відбулася яка приблизно один місяць назад, громадськості представили тільки білу ігрову приставку, яка має синє підсвічування. Такий електронний пристрій сподобався дуже багатьом, принаймі по частині дизайну, проте знайшлися й ті, хто вважав зовнішній вигляд Sony PlayStation 5 недостатньо привабливим, багато в чому через білого кольору. Судячи з усього, японська корпорація вирішила прислухатися до думки безлічі людей, і саме тому вона створила повністю чорну версію ігрової приставки, причому володіє вона червоним підсвічуванням. У чорному кольорі також виконаний і ігровий контролер DualSense, що надає йому вкрай привабливий зовнішній вигляд.

Судячи з усього, корпус ігрової приставки в чорному кольорі є глянцевим, тому він буде виглядати досить привабливо, хоча, звичайно, цьому поки що немає ніяких доказів. Виявити офіційне зображення PS5 в вкрай привабливому чорному забарвленні вдалося в одній з рекламних буклетів, який демонструє товари, готові в недалекому майбутньому надійти в продаж. Таким чином, швидше за все, вже незабаром компанія Sony сама представить чорну PlayStation 5, а продаватися вона буде по точно такій ціні, в яку оцінили білу версію. Хоч точних даних на цей рахунок і немає, однак дуже багато людей схиляються до думки, що викласти за таку консоль доведеться цілих $ 700.

Чорне забарвлення ігрової приставки PS5 виглядає більш стримано в порівнянні зі звичайною, проте її зовнішній вигляд, звичайно, може сподобатися далеко не всім. Саме на цей випадок японська корпорація Sony і збирається випустити відразу два забарвлення PlayStation 5, запропонувавши всім бажаючим купити її як в чорному, так і в білому кольорі. Залишилося тільки дочекатися повноцінної презентації чорного забарвлення, а трапитися таке може вже в найближчі два місяці, тобто до кінця серпня. Очікується, що ігрова приставка наступного покоління від японської корпорації виявиться офіційно представлена, а потім і випущена на ринок, вже в листопаді 2020 року, тобто чекати залишилося недовго.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.