Xiaomi RedmiBook 14 II – потужний новий ноутбук за низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора офіційно представили новий ноутбук, який є просто приголомшливим по співвідношенню ціни і якості, так як він за скромну грошову суму пропонує цілу масу можливостей. Новинка називається RedmiBook 14 II, а є вона вкрай просунутою в усіх відношеннях, володіючи міцним привабливим корпусом з металу, зручною надійної клавіатурою, великими трекпедом для заміни мишки, а також операційною системою Windows 10, яка встановлена ​​на даний гаджет «з коробки».

Новенький ноутбук під назвою Xiaomi RedmiBook 14 II є вкрай просунутим в усіх відношеннях, так як він за скромну грошову суму пропонує масу можливостей. Цей пристрій оснащений 14-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD (1920 на 1080 пікселів) з частотою 60 Гц, що володіє при цьому 100% колірним охопленням sRGB. У цього дисплея є антиблікове покриття, а ще він має вкрай скромні рамки зі всіх чотирьох сторін. В якості апаратної основної цього ноутбука виступає процесор Intel Core i5-1035G1, який встановлюється в новинку у звичайній класичній модифікації. У просунутої конфігурації, яка коштує більше, як чіпа використовується більш продуктивний чіп Intel Core i7-1065G7, а потужніший він приблизно на 25 – 35%. В обох версіях ноутбука є дискретна графіка.

Відеокартою виступає NVIDIA GeForce MX350, тому на такому ноутбуці можна навіть грати у відеоігри, нехай і не на найвищих налаштуваннях. На вибір покупців пропонують моделі з 8 ГБ і 16 ГБ оперативної пам’яті, і краще звичайно ж вибирати саме другий варіант, тому що вдвічі меншого обсягу оперативної пам’яті може бути недостатньо для вирішення багатьох повсякденних завдань, тим більше якщо даний ноутбук набувається з розрахунком на його використання протягом щонайменше двох-трьох років. Частота пройесора становить 3200 МГц, а має вона клас DDR4. Об’єм вбудованої пам’яті SSD зі швидкістю понад 1000 МБ / с становить 512 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На одному заряді ноутбук Xiaomi RedmiBook 14 II може пропрацювати 10 годин, причому в смешенном режимі при включеному екрані і при активному підключенні по Wi-Fi. За цей показник відповідає акумуляторна батарея ємністю 40 Вт · год. Не обійшлося і без підтримки технології швидкої зарядки потужністю 65 Вт, завдяки чому даний ноутбук заряджається з 0% до 50% всього-на-всього за 28 хвилин, тобто вкрай швидко. Оптимальне зарядний пристрій вже входить в комплект поставки, тому докуповувати його окремо гарантовано абсолютно точно не буде потрібно. Офіційна рекомендована ціна новинки в Китаї, якщо говорити про базові модифікації, знаходиться на рівні $ 670. Версія з більш просунутим процесором і з 16 ГБ оперативної пам’яті обходиться в $ 810. Старт продажів даного ноутбука на території Китаю намічений на 15 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.