Реальна ціна Sony PlayStation 5 вразила всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Роберт Серрано повідомив про те, що вже 13 липня, тобто на наступному тижні, компанія Sony збирається провести онлайн-захід, в ході якого вона розповість додаткові подробиці про ігрові консолі PS5. У числі таких виявиться точна вартість, тобто сума грошей, виклавши яку, мешканці США і Європи зможуть купити даний електронний пристрій. Для початку збору замовлень ще занадто рано, проте японська корпорація цілком може оголосити терміни початку такого, щоб всі бажаючі встигли зібрати достатню грошову суму до потрібного певного моменту, адже в такому випадку, оформивши попереднє замовлення, всі вони зможуть стати власниками цього електронного пристрою в числі перших.

Відзначається, що реальна ціна Sony PlayStation 5 вразить всіх, але в приємному сенсі. Як вдалося з’ясувати, перший час японська корпорація збирається продавати свою фірмову приставку, поки її собівартість не впаде, чи не собі в збиток, роблячи це заради того, щоб потім в майбутньому заробляти на аксесуарах, іграх та інших товарах для PS5. Так, зокрема, звичайна версія даної консолі обійдеться в $ 500, тоді як за модель Digital Edition, яка не має оптичного приводу для дисків, потрібно віддати $ 400. Такі ціни будуть в США, і в їх розмір не включені податки кожного конкретного штату. Саме тому в Європі вартість новинки, швидше за все, буде вища на 20%.

Також стало відомо про те, що вже в найближчі кілька тижнів компанія Microsoft збирається провести великий онлайн-захід, в ході якого вона не тільки озвучить дату початку і продажів і вартість ігрової приставки Xbox Series X, головного конкурента Sony PlayStation 5, але ще і анонсує іншу свою консоль наступного покоління, а називатися така буде Xbox Series S. За наявними в даний час даними, новинки від цього американського бренду обійдуться покупцям в $ 500 за старшу модель і в $ 250 за молодшу. Випустивши здешевлену версію своєї нової консолі, компанія розраховує нанести потужний удар по PS5, адже японської корпорації в такому випадку, принаймі в 2020 році, буде просто нічого протиставити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.