В PlayStation 4 знайшли серйозну вразливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявлена ​​в приставці PlayStation 4 вразливість дозволяла встановлювати піратські ігри і викрадати дані користувачів. Про проблему розповів експерт Енді Нгуєн (Andy Nguyen), повідомляє видання Notebookcheck.

В PlayStation 4 знайшли серйозну вразливість

Знайдений фахівцем експлойт існував в прошивці під номером 7.02 і її більш ранніх версіях. Злом системи був можливий в парі з іншою вразливістю під назвою WebKit. Розкриті експлойти можна було використовувати, як для установки на PlayStation 4 піратських ігор, так і для віддаленого злому девайса і компрометації користувача через викрадення його особистих даних.

Власникам приставок рекомендували відмовитися від використання зламаного ПЗ. Нгуєн розповів в своєму Twitter-акаунті, що виявив експлойт в березні. Компанія Sony подякувала експерту за допомогу і виплатила йому премію в розмірі 10 тисяч доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

PlayStation 4 є актуальним поколінням ігрових приставок Sony. У лінійку входять базова консоль PlayStation 4, зменшена версія Slim і поліпшена модель Pro. Поява PlayStation 5 у продажу відбудеться до кінця року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.