Новий фітнес трекер Amazfit Band 5 від Huami готується до виходу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huami вже давно замислювалися про випуск власної лінійки фітнес-трекерів, які багато в чому будуть повторювати Mi Band від Xiaomi. І поки в компанії не розголошували інформації щодо випуску такого ґаджету. Але користувачам вже вдалося дізналися нову інформацію про розробку пристрою під назвою Amazfit Band.

Реклама

Новий фітнес трекер Amazfit Band 5 від Huami готується до виходу

Пристрій вже пройшов сертифікацію у федеральній комісії із зв’язку в США, завдяки чому в мережу витекли деякі специфікації пристрою. Згідно з інформаційним порталом GadgetsandWearables, новий Amazfit Band 5 може являти собою оновлену версію Mi Band 5.

У список FCC включено зображення коробки і деякі ключові характеристики. Пристрій отримав однойменну назву Amazfit Band 5 і засвітився у списку під кодовою назвою A1931. Ємність акумулятора новинки складе 125 мА * г, пристрій буде підключатися до смартфону за допомогою Bluetooth 5.0. Комплектація буде включати в себе сам фітнес-трекер і кабель для зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: