Чекаємо на RedmiBook 16” з Intel Core i7 за $567 вже 8 липня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Redmi продовжує розширювати асортимент продукції. Бюджетні ноутбуки компанії прийшлися до смаку користувачам, тому вже найближчим часом на нас очікує чергова новинка. Відносно нещодавно відбулася презентація лінійки ноутбуків, які оснащені чіпсетами AMD Ryzen. Серія складається з трьох моделей з різною діагоналлю: 13”, 14”, 16”.

Сьогодні стало відомо, що найближчим часом відбудеться анонс нової лінійки ноутбуків, яка спочатку дебютує в Китаї. Тизери підтверджують, що це буде 16-дюймовий RedmiBook з потужним центральним процесором Intel. Презентація запланована на 8 липня. Інсайдери прогнозують, що мова йде про чіпсет Core i7 десятого покоління. Інші технічні характеристики поки залишаються загадкою.

Деякі джерела повідомляють, но новинка буде мати ті ж самі специфікації, що й модель AMD Ryzen Edition. В продажі з’явиться декілька конфігурацій пам’яті. Максимальний об’єм ОЗУ – 16 ГБ. RedmiBook 16” отримає дискретну відеокарту. Виробник має намір збільшити співвідношення екрану к корпусу, а також підвищити автономність. Орієнтовна вартість – $567.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.