Xiaomi випустила супертелевізор з екраном OLED і частотою 120 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нам стало відомо про те, що даний виробник електроніки успішно сертифікував для продажу на території Китаю справжнісінький супертелевізор. Називати його можна так через те, що він оснащений таким технічним оснащенням, про якие мріє абсолютно кожна людина. За даними інсайдерів, новинку анонсують вже в першій половині липня, а в другій половині місяця вона повинна надійти в продаж. Скільки буде коштувати такий ТВ поки що невідомо, також як і те, яким конкретно «залізом» він порадує. Втім, його можливостей точно вистачить для того, щоб пристрій в повній мірі справлялося з усіма покладеними на нього обов’язками.

Новий телевізор з лінійки Mi TV стане одним з найбільш просунутих серед усіх, які існують на ринку взагалі. Новинка оснащена екраном типу OLED, а володіє він дозволом 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів). При цьому, частота кадрів може досягати величезного значення в цілих 120 Гц, тобто вкрай великого. За рахунок такого стане можливим грати у відеоігри без включеної вертикальної синхронізації, а разом з тим отримувати неймовірно велику плавність картинки в серіалах, фільмах та інших видах контенту. Нова модель отримає напівматове покриття, за рахунок якого вона не буде блікувати на сонці, тому дивитися даний телевізор можна буде навіть тоді, коли він важить напроти вікна. Рамки з усіх чотирьох сторін виявляться мінімальними, а виконаний корпус ТВ буде з авіаційного алюмінію і, крім того, міцного пластику.

Само собою, що це буде не просто звичайний телевізор, здатний показувати лише телеканали і відображати картинку з підключених до нього пристроїв, а повноцінний Smart TV. Так як мова йде про моделі преміум-класу, вона гарантовано отримає потужний 4-ядерний процесор і не менше 4 ГБ оперативної пам’яті. На вбудовану пам’ять стане можливим встановлювати різні програми та ігри, щоб отримати доступ до додаткових нових можливостей. В яку конкретно грошову суму обійдеться новий супертелевізор від Xiaomi поки що сказати не можна, однак, за даними відразу від ряду надійних джерел, він буде коштувати дешевше, ніж аналоги від інших виробників. Як його платформи виступить Android TV, але у вигляді фірмової прошивки MIUI з оболонкою PatchWall.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новенький телевізор гарантовано буде продавати тільки в Китаї і ніде більше, принаймі в перші кілька місяців після виходу на ринок. Потім, можливо, його випустять в Європі і Індії. Проте, все це вкрай малоймовірно, тому що зазвичай флагманські моделі телевізорів Xiaomi продаються лише на місцевому китайському ринку, не добираючись до полиць магазинів в інших країнах. Використання матриця OLED в цій моделі дозволить не тільки забезпечити максимальну енергоефективність, а ще й, крім того, посприяє тому, щоб картинка була максимально привабливою з візуальної точки зору, особливо в різного роду темних сценах. Іншими словами, не телевізор, а справжнісінька мрія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.